Psg. de la Bonanova, 9, 1r 1a - 08022 BARCELONA
+34 93 517 48 44

Maximitza els teus ingressos: Com preparar la teva propietat per al lloguer

Preparar la teva propietat per al lloguer és essencial per maximitzar els teus ingressos i atraure llogaters de qualitat. A Ari Inversions t’oferim alguns consells clau per assegurar-te que la teva propietat estigui a punt.

❖ Neteja profunda

Abans de mostrar la teva propietat, realitza una neteja a fons, incloent netejar catifes, polir terres, netejar finestres i assegurar-te que cada racó estigui impecable. Una propietat neta fa una primera impressió positiva.

❖ Reparacions i manteniment

Fes qualsevol reparació necessària abans de posar la teva propietat de lloguer. Això no només augmenta el valor de la propietat, sinó que també mostra els llogaters potencials que et preocupes pel manteniment.

❖ Pintura fresca

Una capa de pintura fresca pot fer meravelles per revitalitzar-ne una propietat. Tria colors neutres i moderns per atraure una àmplia gamma de llogaters.

❖ Actualització d’electrodomèstics

Si els electrodomèstics estan desactualitzats, invertiu en models més nous i eficients. Els llogaters apreciaran la comoditat i eficiència energètica.

❖ Millores a la cuina i el bany

Aquestes àrees són clau per a molts llogaters, així que, actualitza les aixetes, les manetes de les portes, col·loca una nova il·luminació o fins i tot considera petites renovacions per fer que aquests espais siguin més atractius.

❖ Il·luminació adequada

Una bona il·luminació pot fer que una propietat es vegi més espaiosa i acollidora, per tant, assegura’t que totes les bombetes estiguin funcionant i considera la possibilitat d’instal·lar llums LED per a més eficiència energètica.

❖ Crea emmagatzematge addicional

Els llogaters aprecien l’espai d’emmagatzematge, per això afegeix prestatges, armaris o fins i tot solucions d’emmagatzematge sota les escales per maximitzar l’espai disponible.

❖ Instal·la tecnologia intel·ligent

La inclusió de dispositius intel·ligents, com termòstats, panys o sistemes de seguretat, pot augmentar l’atractiu de la teva propietat i aportar valor afegit.

❖ Millora la zona exterior

No descuidis l’exterior, mantingues el jardí ben cuidat, pinta la façana si cal i considera la possibilitat d’incloure àrees de descans o jardins per augmentar l’atractiu.

❖ Preu competitiu

Investiga el mercat local i estableix un preu de lloguer competitiu. Un preu just atraurà a llogaters més ràpidament i contribuirà a la retenció a llarg termini.

En seguir aquests consells i assegurar-te que la teva propietat estigui en les millors condicions possibles, pots maximitzar els teus ingressos i atreure inquilins que valorin i cuidin la teva propietat.

Leave a comment