Psg. de la Bonanova, 9, 1r 1a - 08022 BARCELONA
+34 93 517 48 44

Futures llars: Les tendències decoratives que dominaran el 2024

Al dinàmic món immobiliari, el disseny d’interiors té un paper crucial per atraure els compradors moderns. L’any 2024 comportarà una sèrie de tendències decoratives emocionants que transformaran les llars en espais contemporanis i acollidors. A Ari Inversions et parlem de les noves tendències que marcaran el futur de les llars aquest any.

❖ Formes orgàniques

La geometria perfecta donarà pas a dissenys més orgànics i fluids. Mobles i accessoris amb línies suaus i corbes afegiran un toc de naturalitat, creant ambients relaxats i agradables.

❖ Menys mobles a la cuina

Les cuines del futur adoptaran un enfocament minimalista, prescindint de mobles alts. Això no només maximitzarà l’espai, sinó que també crearà una estètica més neta i oberta.

❖ Peces en estils diferents

La barreja d’estils decoratius serà una pràctica comuna al 2024. Combinar mobles de diferents èpoques i estils aportarà caràcter i personalitat a les llars.

❖ Tons clars

La paleta de colors s’inclinarà cap a tons clars i neutres. Aquests colors no només amplien visualment l’espai, sinó que també creen un ambient serè i contemporani.

❖ Banys especials

Els banys es convertiran en espais de luxe amb detalls únics. Rajoles de patrons especials, accessoris elegants i la incorporació de materials innovadors definiran els banys del futur.

❖ Art a gran escala

Les parets es convertiran en llenços per a expressions artístiques audaços. Obres d’art de gran format es convertiran en punts focals, afegint-hi dramatisme i personalitat als espais.

❖ Parets amb murals

❖ Els murals de paret es convertiran en una forma de contar històries. Des de paisatges abstractes fins a narratives visuals, aquests murals transformaran les parets en obres d’art vivents.

❖ Disseny natural

La connexió amb la natura serà una prioritat en el disseny d’interiors. La introducció de plantes, materials naturals i la maximització de la llum natural crearan ambients saludables i equilibrats.

❖ Fluïdesa i dinamisme als espais

Els espais fluids que s’adapten a múltiples funcions seran essencials. La versatilitat en el disseny permetrà una transició suau entre activitats, creant llars dinàmiques i funcionals.

Aquestes tendències per al 2024 només són una ullada a l’emocionant evolució del món immobiliari i la creació d’espais veritablement moderns en aquest nou any que comença.

Leave a comment