Psg. de la Bonanova, 9, 1r 1a - 08022 BARCELONA
+34 93 517 48 44

Guia pràctica per bregar amb deficiències al teu nou habitatge

Benvingut a la teva nova llar, on cada espai explica una història única. No obstant això, és possible que en mudar-te descobreixis algunes deficiències que no vas notar durant la visita inicial. No et preocupis, a Ari Inversions et deixem una guia pràctica per bregar amb qualsevol imperfecció i assegurar-te que el teu nou habitatge sigui un lloc perfecte per a tu.

1. Fer un inventari detallat

Abans de mudar-te, realitza un inventari detallat de la propietat. Anota qualsevol defecte o problema que trobis, des de petites esquerdes fins a problemes més significatius. Aquest pas et proporcionarà una visió clara del que cal abordar.

2. Comunicació amb l’agent immobiliari

Quan hagis identificat les deficiències, comunica ràpidament al teu agent immobiliari, proporcionant-li una llista detallada i que inclogui fotografies per a una comprensió més clara. Un agent professional sabrà com abordar cada problema i guiarà el procés de solució.

3. Inspecció professional

Considereu l’opció de contractar un professional per realitzar una inspecció detallada de la propietat. Un inspector pot identificar problemes que podries haver passat per alt i proporcionar recomanacions per solucionar-los. Això us donarà una base sòlida per negociar amb el venedor o l’agent immobiliari.

4. Negociació raonable

Quan hagis recopilat tota la informació, negocia de manera raonable amb el venedor. Pot ser que acordin fer reparacions abans que et mudis o que ajustin el preu de venda perquè puguis fer les reparacions tu mateix. La clau és mantenir una comunicació oberta i cercar solucions mútuament beneficioses.

5. Planificació del pressupost

Prepara un pressupost per a possibles reparacions i millores. Fins i tot si el venedor es compromet a solucionar alguns problemes, és possible que vulguis fer millores addicionals per personalitzar la teva nova llar. Tenir un pla financer us ajudarà a gestionar aquestes millores de manera efectiva.

6. Coneix els teus drets

Informa’t sobre els teus drets com a comprador, no obstant si comptes amb l’assessorament d’un bon agent immobiliari, estarà al corrent de les regulacions locals i et guiarà en conseqüència.

Lidiar amb deficiències al teu nou habitatge pot ser un procés manejable amb l’orientació adequada. Mantingues la comunicació oberta amb el teu agent immobiliari i sigues proactiu en la resolució de problemes.

Leave a comment