Psg. de la Bonanova, 9, 1r 1a - 08022 BARCELONA
+34 93 517 48 44

Tot el que has de saber sobre les hipoteques per a locals comercials

Quan es tracta d’invertir en un local comercial, entendre el món de les hipoteques és essencial. A Ari Inversions t’expliquem tot el que cal saber sobre aquest procés crucial.

Requisits i documentació

Abans de submergir-vos en el procés, assegureu-vos de tenir els vostres documents en ordre. L’entitat financera requerirà informació detallada sobre el local, les finances personals i empresarials, així com el teu historial creditici. Preparar aquests documents per endavant agilitzarà el procés.

Taxació del local

La taxació del local comercial és una fase clau. L’entitat financera avaluarà la propietat per determinar-ne el valor real i aquest pas influeix directament en la quantitat que podràs sol·licitar com a préstec, per la qual cosa és crucial presentar un local en òptimes condicions i amb documentació clara sobre el seu historial i potencial.

Tipus d’interès

Les hipoteques per a locals comercials poden tenir taxes d’interès fixes o variables. Comprendre la diferència entre totes dues et permetrà prendre decisions financeres més encertades, però abans analitza la teva situació i les teves expectatives comercials a llarg termini per triar l’opció que s’adapti millor a les teves necessitats.

Terminis d’amortització

El termini d’amortització és el temps que tindràs per tornar el préstec. En el cas de locals comercials, aquests terminis poden variar, per tant, avalua amb cura les teves projeccions d’ingressos i tria un termini que s’alineï amb les metes comercials i financeres a llarg termini.

Garanties addicionals

En alguns casos, l’entitat financera pot requerir garanties addicionals com avals personals o garanties sobre altres actius, és important comprendre totes les condicions i estar preparat per oferir les garanties necessàries.

Flexibilitat i condicions específiques

Cada préstec pot tenir condicions específiques, per tant, cerca flexibilitat en els pagaments mensuals i verifica si hi ha condicions especials relacionades amb l’ús del local comercial.

A Ari Inversions sabem que cada inversió és única. El nostre equip d’experts en hipoteques per a locals comercials us acompanyarà en cada pas del procés, assegurant-vos el millor assessorament i les condicions més favorables.

Leave a comment