Psg. de la Bonanova, 9, 1r 1a - 08022 BARCELONA
+34 93 517 48 44

Drets del comprador: Com reclamar si casa meva sobre plànol té canvis?

Comprar una casa sobre plànol és una emocionant aventura que ofereix l’oportunitat de personalitzar la teva futura llar. No obstant això, és fonamental comprendre i protegir els teus drets com a comprador durant tot el procés. A Ari Inversions us expliquem quins són els drets del comprador i com reclamar en cas de canvis inesperats en el projecte.

En primer lloc, és essencial revisar detingudament el contracte de compra. Aquest document ha de detallar clarament les especificacions i les característiques de la propietat, incloent-hi qualsevol modificació permesa pel promotor. Si descobreixes canvis significatius que no es van acordar inicialment, tens el dret de reclamar.

En cas de discrepàncies, és aconsellable comunicar-te immediatament amb el promotor o constructor, però és convenient documentar totes les converses i mantenir un registre per escrit de qualsevol resposta. La transparència i la comunicació oberta són clau en aquests casos.

A més a més, verifica si el contracte inclou una clàusula d’indemnització per canvis no autoritzats. Aquesta disposició et pot oferir una compensació econòmica en cas que es facin modificacions substancials sense el teu consentiment.

Si les teves reclamacions no són ateses satisfactòriament, pots recórrer a les autoritats pertinents. Depenent de la teva ubicació, hi ha organismes reguladors encarregats de vetllar pels drets dels compradors d’habitatges. Presentar una queixa formal pot desencadenar una investigació que protegeixi els teus interessos.

Educar-se sobre els drets del comprador i estar alerta a qualsevol canvi no autoritzat a la casa sobre plànol són passos essencials. La comunicació efectiva i la comprensió del contracte són eines valuoses per reclamar de manera efectiva i protegir la teva inversió immobiliària.

A Ari Inversions estem compromesos amb la satisfacció dels nostres clients i treballem àrduament per garantir la transparència i la integritat en totes les nostres transaccions. No obstant això, entenem que els imprevistos poden passar, i estem aquí per recolzar-te en cas que necessitis fer valer els teus drets com a comprador.

Leave a comment