Psg. de la Bonanova, 9, 1r 1a - 08022 BARCELONA
+34 93 517 48 44

Els nostres Clients

Tant al llarg de la trajectòria individual de cadascun dels membres de l’equip que conforma ARI Inversions, com des del 2012, una vegada creada l’empresa, hem anat coneixent multitud de clients que continuen confiant en la nostra companyia a l’hora de plantejar-se realitzar una operació immobiliària.

En l’àrea de INVERSIÓ treballem tant amb clients institucionals, com amb fons d’inversió nacionals i internacionals, així com amb family office de Barcelona i Madrid, SOCIMI, i amb inversors amb un caire més particular.

Els nostres clients coneixen la nostra forma de treballar i saben que els productes són tractats amb la major delicadesa, discreció i confidencialitat possibles.

Pel que fa al departament d’ AGÈNCIA, coneixem i tractem amb la majoria dels principals operadors, però també ens preocupem del client més proper que tracta d’emprendre una nova activitat.

A ARI Inversions no ens centrem únicament en comercialitzar els actius, sinó que tractem d’assessorar als nostres clients de la forma més professional possible, pensant en els seus propis interessos.

A ARI Inversions creiem que un client és per sempre. Ens agrada que confiïn en nosaltres i que pensin en la nostra consultora a l’hora de cercar un actiu o de comercialitzar-lo.

Per aquest motiu intentem treballar amb la màxima Professionalitat, Ètica i Honestedat possibles, fent ús sempre de la transparència i la veritat.