Psg. de la Bonanova, 9, 1r 1a - 08022 BARCELONA
+34 93 517 48 44

Els nostres Clients

Al llarg de la trajectòria individual de cada un dels membres d’ARI inversions hem anat coneixent a multitud de clients que, un cop creada la consultora el 2012, segueixen confiant en nosaltres.

En l’àrea de INVERSIÓ treballem tant amb clients institucionals, com amb fons d’inversió nacionals i internacionals, així com amb family office de Barcelona i Madrid, i amb inversors amb un caire més particular.

Els nostres clients coneixen la nostra forma de treballar i saben que els productes són tractats amb la major delicadesa, discreció i confidencialitat possibles.

Pel que fa al departament d’ AGÈNCIA, coneixem i tractem amb la majoria dels principals operadors, però també ens preocupem del client més proper que tracta d’emprendre una nova activitat.

A ARI Inversions no ens centrem únicament en comercialitzar els actius, sinó que tractem d’assessorar als nostres clients de la forma més professional possible, pensant en els seus propis interessos.

A ARI Inversions creiem que un client és per sempre. Ens agrada que confiïn en nosaltres i que pensin en la nostra consultora a l’hora de buscar un actiu o de comercialitzar-lo. Per aquest motiu intentem treballar amb la màxima Professionalitat, Ètica i Honestedat possibles, fent ús sempre de la transparència i la veritat.