Psg. de la Bonanova, 9, 1r 1a - 08022 BARCELONA
+34 93 517 48 44

Els nostres Clients

Al llarg de la trajectòria individual de cada un dels membres d’ARI inversions hem anat coneixent a multitud de clients que, un cop creada la consultora el 2012, segueixen confiant en nosaltres.

En l’àrea de INVERSIÓ treballem tant amb clients institucionals, com amb fons d’inversió nacionals i internacionals, així com amb family office de Barcelona i Madrid, i amb inversors amb un caire més particular.

Els nostres clients coneixen la nostra forma de treballar i saben que els productes són tractats amb la major delicadesa, discreció i confidencialitat possibles.

Pel que fa al departament de AGÈNCIA, coneixem i tractem amb la majoria dels principals operadors, però també ens preocupem del client més proper que tracta d’emprendre una nova activitat.

En ARI Inversions no ens centrem únicament en comercialitzar els actius, sinó que tractem d’assessorar als nostres clients de la forma més professional possible, pensant en els seus propis interessos.

En ARI Inversions creiem que un client és per sempre. Ens agrada que confiïn en nosaltres i que pensin en la nostra consultora a l’hora de buscar un actiu o d’comercialitzar-lo. Per aquest motiu la nostra premissa sigui l’honestedat, la transparència i la veritat.